Відомості про компанію

20 років на ринку. Фаховість та стратегія.

     В сучасних умовах ринку компанія, що збереглась протягом 20 років – це вже успіх, це вже саме по собі досягнення. «Карпати-інвест» це вдалося. І більше того, при цьому компанія настільки утримує своє положення на ринку, що будь-які сумнівні проекти, з яких можна швидко отримувати прибуток, не розглядаються. Основний акцент діяльності компанії робиться на те, що приносить прибуток завдяки розумно побудованим схемам в рамках діяльності компанії.

     Таким чином, ПрАТ КУА «Карпати-інвест» отримало протягом свого існування статус фінансової компанії з управління активами, що зі всіх боків збирає про себе тільки позитивні відгуки та невпинно примножує задоволених клієнтів. Зважаючи на конкуренцію на ринку, компанія щодня дає результат, який з кожним роком стає все краще і масштабніше.

     У “Карпати-інвест” працює молодий і працьовитий колектив. Люди навчаються, розвиваються, вдосконалюють свій професіоналізм. Майже всі працівники отримують сертифікати для підтвердження фаху.

     Крім цього, у колективі “Карпати-інвест” присутні експерти-оцінювачі, аудитори, фахівці з управління активами, торговці цінними паперами, які дозволяють більш чітко формувати стратегію розвитку підприємства та враховувати всі нюанси роботи на ринку. 

     Компанія готує свої кадри, що дає можливість займатися різноплановими послугами та постійно розвивати фінансовий менеджмент як основну складову обслуговування клієнтів.